1 Ocak 2015

,

Surplus Princess (2014) | Dizi Yorumu


Uzun zamandır kore dizilerine bakmıyordum. En sonunda Blade Man'i finalliyeyim derken bir kaç dizi depoladım. Surplus Princess'i izlemek istiyordum güncel olarak ama haftada bir bölüm yayınlanıyordu onu mu bekleyeceğim dedim. Diziyi dün gece bir oturuşta bitirdim, zaten 10 bölümdü. Bu kadar komik bu kadar iyi olur hiç sanmamıştım. Gerçekten kahkahalarla izledim, çok iyiydi. 

Başroldeki kızımız Jo Bo Ah denizkızı Ha Ni'yi canlandırıyor. 
Kendisini daha önce Shut up flower boy band dizisinde izlemiştim ve dizini yarısını onu Sulli sanarak izlemiştim. Ama gerçekten çok benziyorlar. Bu karakter tam bir çatlak beni koparttı cidden. Bu kıza karşı ön yargım vardı ama geçti gitti, çok sevimli içten bir oyunculuğu var.
İşte istenmeyen başrol On Joo Wan da Hyun Myung karakterini canlandırıyor. 
Ben bu çocuğu niye bu kadar geç keşfettim? Bir çok dizisini izlemişim ama farkına bile varmamışım. Çok sempatik bir oyuncu, gülünce gözleri görünmüyor resmen.
Ve bir yanrol krizi. Karizmasına hayran Song Jae Rim! 
Yemek şefi Shi Kyung rolünü canlandırıyor. Tipik yan rol erkekten farklı biraz. Beğendim, çova!


Dizinin konusu da kızımız yemek şefi Shi Kyung'a tutuluyor ve onu gerçekten sevdiğini sanıyor. Fakat kendisi bir deniz kızı! Shi Kyung'un gerçekten kendine aşık olduğunu ıspatlamak için tam 100 günü var. Böyle işte.
Klişe kore dizilerden farklı çok eğlenceli bir yapımdı. Bazı sahneleri kondurayım.
Mesela burada nasıl kahkaha attım, başrol gerçekten çok komikti.



Ay bi de bu çift çok tatlıydı, çok güldürdüler beni.

Bu sahne ahahahahah

Dizideki herkes ayrı çatlak

Bi de baya popüler dizilerin ostlerini bazı sahnelerde kullanmışlar, onlar ayrı komediydi.

İzleyecek herkese iyi seyirler dilerim. Fakat dizi reyting sıkıntısı yüzünden 16 bölümden 10 bölüme düşürülmüş. Bu yüzden final sahnesi pek tatmin edici olmadı. Gene de izlemeye değer!

Betül Tosun

0 yorum:

Yorum Gönder