18 Ocak 2016

#MİM / Nasıl Bilirsiniz

Gecenin bu saatinde ilk mimimle karşınızdayım. Blogumda birilerini takip etmeye başladığımdan beri adını gördüğümde bu "mim" olayı nedir diyordum ki geçen günlerde ne olduğunu öğrendim. Beni ilk defa mimleyen blogger dostum ise; birevkızı Beni de kattığı için ona teşekkür ederek takip ettiğim bloggerlar hakkında düşüncelerimi paylaşacağım.

birevkızı: Yazılarındaki samimiyeti ve sıcaklığı sevdiğim ve artık izlediği okuduğu şeyler hakkında da uzun uzadıya yorum yapmasını dilediğim sevgili blogger arkadaşım. (size arkadaşım diyebilir miyim sevgili Birevkızı? :)

nabrutvebiz: Sanırım karşıma çıkan ilk bloggerdi ve blogunu ilk gördüğümde bile kendisine ısınmıştım. Daha sonra kendisiyle yorumlarım sayesinde twitter üzerinden de tanıştık. Gerek uzun uzadıya hiç üşenmeden yaptığı o kore dizilerine capsler olsun, gerek sıcak kişiliği olsun çok seviyorum seni Nabrut!

yagmurtozu: Yazılarımdan birine attığı yorum sayesinde iyi ki tanımış olduğum blogger :) Her konuya değinen yazılarının devamını merakla takip ediyorum.

kitapsayfalarii: Kitap yorumları konusunda zevkine güvendiğim tatlı insan sana da selam olsun :)

minninwonderland: Blog tasarımına bile bayıldığım harika kişilik. Çeşitli konularla yazmasıyla da seviyorum kendisini. Ayrıca tabii favorim kitap yorumları..

 kitapeylemi:Kitap yorumlarını severek takip ettiğim daha yeni tanıma fırsatı bulduğum sevgili blogger

blueandgreybooksdiary: Yorumlarına bayıldığım ayrı bir blogger. Şans eseri buldum blogunu ve iyi ki de bulmuşum. Bir ay kadardır buralarda yoksun. Umarım yeni yazılarınla hemen geri dönersin :)

dreamlandgunlukleri: Yazılarını okurken derin düşüncelere kapıldığım pek sevilesi blogger :)

korefenomeni: Severek takip ettiğim ve henüz yeni bulduğum halde hemen kanımın ısındığı samimi bir blogger:)

littleagashisdiary: Kendi hayatından kesitlerini zevkle okuduğum ve ayrıca dizi filmler hakkındaki yorumlarını severek okuduğum çok sevimli bir blogger

Benden bu kadar dostlar. Sanırım yazdığım herkes de şayet bu mim hakkında daha önce yazmadılarsa mimlenmiş oldular. İkinci mimim için çoktan etikelendim. Onu da bir yazı arayla paylaşacağım inşallah.

6 yorum:

  1. Ben de varımmmmm :) Beni ne kadar mutlu ettin anlatamam, çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Yaaa çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık zevkle okudum:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim. Bayadır girmiyordum geç gördüm özür dilerim. Beni eklemene çok sevindim :)

    YanıtlaSil